Schilder Veenendaal

Uw vakschilder in Midden Nederland

Het schilderen van uw huis of kantoor vertrouwt u natuurlijk het liefst toe aan een schildersbedrijf met ruime ervaring en met passie en liefde voor het vak.

Schilderwerk binnen

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in binnenwerk.

Schilderwerk buiten

Schilder voor buiten nodig?
Neem direct contact op.

Onderhoud

Voor zowel particulieren,
bedrijven als VVE’s.

Waarom kiezen voor Hendriksen Schilderwerken?

U bent op zoek naar een betrouwbare partij die kwaliteit levert.
Hendriksen Schilderwerken is die partij!
0
Jaar ervaring
0 +
Blije klanten
0
Ervaren schilders

Schildersbedrijf Veenendaal

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Veenendaal dat zowel de binnenkant als de buitenkant van uw huis of kantoor kan schilderen? Dan heeft u gevonden waarnaar u op zoek bent. Hendriksen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf dat onder andere klussen aanneemt in Veenendaal. Onze ervaren schilders leveren uitsluitend topkwaliteit. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit die wij leveren, dat wij u 5 jaar garantie bieden op al het schilderwerk. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en onderhoudsschilderwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Veenendaal?

Dan bent u bij Hendriksen Schilderwerken aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden u 5 jaar garantie op al het schilderwerk. Bij ons betekent afspraak ook echt afspraak. Wij zullen ervoor zorgen dat uw huis of kantoor er weer prachtig bij komt te staan, daar kunt u op vertrouwen.

Buitenschilder Veenendaal

Buitenschilder Veenendaal nodig? Hendriksen Schilderwerken is gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Zijn er meer woningen in uw straat die een schilderbeurt kunnen gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Dan komt u namelijk in aanmerking voor onze speciale burenkorting. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 15%. De totale korting hangt af van het aantal woningen dat zal worden geschilderd.

Bent u op zoek naar een buitenschilder in Veenendaal? Wij staan voor u klaar. Klik hieronder om een vrijblijvende offerte te ontvangen en wie weet komen wij binnenkort bij u en uw buren langs!

Binnenschilder Veenendaal

Binnenschilder Veenendaal nodig? Hendriksen Schilderwerken is het schildersbedrijf waarnaar u op zoek bent. Onze ervaren schilders kunnen de binnenkant van uw woning schilderen, zodat uw woning er weer prachtig uit komt te zien. Door uw wanden, plafonds, deuren en kozijnen op een nette manier te schilderen, zorgen wij ervoor dat uw woning een verzorgde uitstraling krijgt. Naast het feit dat uw woning er aantrekkelijker zal uitzien, heeft het laten schilderen van de binnenkant van uw woning ook een functioneel voordeel. Zo zal de verflaag de slijtage van uw woning tegengaan, uw woning tegen vocht beschermen en schimmel weren. Wilt u meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Bent u op zoek naar een binnenschilder in Veenendaal?

Hendriksen Schilderwerken staat voor u klaar. Wij zijn zeer ervaren en hebben passie voor ons vak. Wij zullen ervoor zorgen dat uw woning er prachtig uit komt te zien. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit en bieden een garantie van 5 jaar op al het schilderwerk.

schilder_utrecht1

Behanger Veenendaal

Het behang in uw woning kan het verschil maken. Afgebladderd of verkleurd behang zorgt voor een matige uitstraling van uw woning. Dit wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Wij kunnen u hierbij helpen. Bij Hendriksen Schilderwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. U kunt er dus op vertrouwen dat alles wat wij doen kwaliteit uitstraalt.

Glasvezel behangen Veenendaal

Glasvezelbehang is een stuk steviger en vele malen dikker dan regulier papierbehang. Dit heeft tot gevolg dat glasvezelbehang langer meegaat. Niet voor niets staat het bekend als zeer duurzaam behang. Het aanbrengen hiervan neemt over het algemeen meer tijd in beslag, maar u krijgt er wel kwaliteit voor terug. Hoe werkt het precies? Eerst brengen wij het glasvezelbehang aan op de muur met behulp van behanglijm. Daarna heeft het tijd nodig om te drogen. Als het eenmaal is gedroogd, dan kunnen wij de muren overschilderen of overspuiten met latexverf. Bent u geïnteresseerd? Klik hieronder om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Glaszetter Veenendaal

Wilt u bestaand glas laten vervangen of nieuw glas laten zetten? Ook dit kunnen wij voor u regelen. U kunt kiezen uit verschillende soorten glas. Denk hierbij aan enkelglas, dubbelglas of figuurglas. Neem contact met ons op om uw wensen bespreekbaar te maken. Wij helpen u graag verder.

Wilt u glas vervangen in Veenendaal?

Er zijn verschillende soorten glas waaruit u kunt kiezen. Het kan gunstig zijn om voor dubbelglas te kiezen. Dubbelglas zorgt namelijk voor een betere isolatie. Maar ook figuurglas is zeer aantrekkelijk. Dit ziet er fraai uit en bevordert bovendien de privacy. Het is immers lastiger om door dit soort glas heen te kijken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om erachter te komen hoe wij u van dienst kunnen zijn en welke kosten hieraan zijn verbonden.

utrecht_schilder4

Wij helpen u graag op verschillende manieren

Veel particuliere huiseigenaren, diverse woningcoöperaties en een breed scala aan bedrijven en Verenigingen van Eigenaren maakten al gebruik van onze diensten. Laat ook uw woning of werkplek weer nieuw leven inblazen door de professionele schilders van Hendriksen Schilderwerken uit Utrecht.

Schilderwerk bij nieuwbouw

Binnen
schilderwerk

Renovatie
werken

Standbouw
schilderwerk

Behangen

Klein
timmerwerk

Schilderwerk
restauratie

Buiten
Schilderwerk

Onderhouds
schilderwerk

Glaswerk

Glasvezel
behang

Houtrot
reparatie

Werkgebied schilder Veenendaal

Hendriksen Schilderwerken werkt met veel plezier in heel Midden Nederland. Dus bent u op zoek naar een schildersbedrijf in deze regio? Wij staan voor u klaar.

Hendriksen Schilderwerken is het schildersbedrijf van Veenendaal. Bij ons weet u waar u aan toe bent.
✓ Afspraak is afspraak
✓ Scherpe en betaalbare tarieven
✓ Flexibel

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf voor uw binnen-, buiten- en/of onderhoudsschilderwerk, dan bent u bij Hendriksen Schilderwerken aan het juiste adres. Onze schilders hebben jarenlange ervaring en zijn zeker van hun kwaliteiten. Daarom bieden wij standaard 5 jaar garantie op al ons schilderwerk.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis. Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van nieuw glas, maar ook voor het vervangen van bestaand glas. Zo kunt u kiezen voor dubbelglas, maar ook voor figuurglas. Figuurglas is een glassoort waar u lastiger doorheen kunt kijken. Dit bevordert de privacy.

Bij Hendriksen Schilderwerken weten wij hoe blij wij in Nederland worden van korting. Daarom werken wij met een speciale burenkorting. Deze korting kan wel oplopen tot 15%. Dit is afhankelijk van het aantal woningen dat dient te worden geschilderd. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Bij Hendriksen Schilderwerken hechten wij veel waarde aan kwaliteit op de lange termijn. Wij vinden een duurzaam resultaat erg belangrijk. Wij bieden standaard 5 jaar garantie op ons schilderwerk. Afspraak is afspraak. Wij werken niet met kleine lettertjes.