Hendriksen schilderwerken voor schilderwerk en meer in Utrecht en omgeving

BEL ONS DIRECT

Hendriksen schilderwerken biedt u een totaalpakket op het gebied van schilderen, behangen, renovatiewerken, klein timmerwerk en glaswerk. Met liefde en met grote passie voor ons vakgebied doen wij er alles aan om het resultaat precies naar uw wens te maken.

Duidelijke communicatie is voor ons erg belangrijk. Wij hechten er veel waarde aan dat uw wens precies wordt vertaald in het resultaat. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf waar echt naar u geluisterd wordt? Neem dan snel contact met ons op.

Vakkundige wandafwerking

Wandafwerking

Wij werken zowel uw binnen- en buitenmuren als plafonds snel en professioneel af. Dit gebeurt met verven, rollen en spuiten. Afhankelijk van uw wensen en uw situatie, wordt gekeken wat de beste opties zijn voor een mooi resultaat. Ook behangen behoort tot de mogelijkheden. We maken gebruik van duurzaam materiaal van Sikkens, waardoor u verzekerd bent van jarenlang plezier.

Timmerwerk klein

Klein timmerwerk

Denkt u dat uw kozijnen aan vervanging toe zijn? Laat de kozijnen dan eerst zorgvuldig door ons inspecteren. Misschien zijn uw kozijnen nog te repareren en bent u niet genoodzaakt om ze geheel te laten vervangen. Mocht er houtrot voorkomen, dan wordt dit zorgvuldig weggewerkt, overgeschilderd en afgewerkt.

Vakkundig glaswerk

Glaswerk

Naast schilderwerkzaamheden kunt u door ons ook glas laten vervangen bij schade of voor een betere isolatie. U krijgt goed isolerend glas van topkwaliteit. Glaszetten is ook geen probleem.

 

Wilt u direct hulp bij glasschade? Neem dan contact op en bel 06 - 24 51 37 67.

Behangen van glasvezelbehang

Diverse soorten behang

Volg de laatste trend in wandbekleding en kies voor glasvezelbehang. Glasvezel (ook wel glasweefsel genoemd) is van een hoogwaardige kwaliteit en laat zich zeer goed verwerken. Het is sterk, milieuvriendelijk en het verbergt kleine oneffenheden of scheurtjes in de muur. Glasvezelbehang is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en voor verschillende andere verftechnieken.

Vinyl behang

Binnen- en buitenschilderwerk

Vinylbehang is een behangsoort waarvan de toplaag of het gehele behang uit vinyl bestaat. Het behang heeft een gladde bovenlaag en is zeer geschikt om in de keuken of badkamer te gebruiken. Vinylbehang kan goed tegen een spatje water en is eenvoudig schoon te maken. 

Luxe behang

Voor bedrijven en particulieren

Is uw woning of bedrijfspand aan wandafwerking, schilderwerk of andere onderhoudswerkzaamheden toe?

We leveren al onze diensten en producten zowel aan bedrijven als particulieren. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor kleinere klussen, maar ook het grotere projectwerk.