Schilder Utrecht

Uw vakschilder in Midden Nederland

Het schilderen van uw huis of kantoor laat u natuurlijk het liefst doen door een schildersbedrijf met veel ervaring en met een passie en liefde voor het vak. 

Schilderwerk binnen

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere binnenwerk.

Schilderwerk buiten

Schilder voor buiten nodig?
Neem direct contact op.

Onderhoud

Voor zowel particulieren,
bedrijven als VVE’s.

Waarom kiezen voor Hendriksen?

U bent op zoek naar een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Hendriksen Schilderwerk is die partij!

0
Jaar ervaring
0 +
Blije klanten
0
Ervaren schilders

Schildersbedrijf Utrecht

Wij zijn zeker van onze kwaliteiten en bieden u daarom standaard vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Wij zijn professioneel, betrouwbaar en betrokken en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten. Geen opdracht is voor ons te klein of te groot. Van het schilderen van een muur tot alle muren van een kantoorpand. Of van het behandelen van houtrot tot het vervangen van glas. Wij nemen voor zowel particulieren, bedrijven als VvE’s al het schilderwerk en bijkomende werkzaamheden uit handen. 

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Utrecht?

Hendriksen schilderwerken is de specialist voor al uw schilderwerk, voor zowel binnen als buiten. De gehele buitenkant van uw woning laten schilderen of enkel een deur opnieuw laten schilderen? Bij Hendriksen schilderwerken bent u aan het juiste adres. 

Buitenschilder Utrecht

In Nederland houden wij van korting! Bij Hendriksen schilderwerken werken wij met een interessante burenkorting.

Als er in een straat meerdere huizen toe zijn aan een schilderbeurt dan komen u en uw buren in aanmerking voor een speciale burenkorting. 

Deze korting kan oplopen tot wel 15% op de totale prijs! (Dit is afhankelijk van het aantal huizen)

Binnenschilder Utrecht

Hendriksen schilderwerken is de specialist in al uw schilderwerk binnenshuis. Van het witte van uw plafond, het compleet laten schilderen van uw nieuwbouwwoning of het aanbrengen van een nieuwe kleur op uw muur. Voor al deze schilderwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij vinden een duurzaam resultaat belangrijk en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten op de lange termijn. 

Ben je op zoek naar een binnenschilder in Utrecht?

Bij Hendriksen schilderwerken adviseren wij u graag bij het vinden van de juiste kleur. Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste verftechniek te bepalen, omdat hier verschillende structuren mee kunnen worden gecreëerd. Zo wordt de sfeer in huis gecreëerd waar u naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

schilder_utrecht1

Behanger Utrecht

Op zoek naar een ervaren behanger in Utrecht? Dan bent u bij Hendriksen schilderwerken aan het juiste adres. Het behangen van een wand is een precies werk. Het voorwerk moet hierbij perfect zijn. Een strakke muur of wand geeft namelijk het mooiste eindresultaat. 

Glasvezel behangen Utrecht

Glasvezelbehang is de verzamelnaam voor alle verschillende soorten vliesbehang. Glasvliesbehang wordt gemaakt van glas en geeft uw wanden een gladde uitstraling. Over glasvliesbehang kunnen diverse soorten muurverf worden aangebracht. Renovliesbehang is egaliserend, scheuroverbruggend en zorgt voor een glad en strak geheel. Renovliesbehang wordt gemaakt van papier met vezels en is ook overschilderbaar. Glasweefselbehang wordt gemaakt van gewonen glasvezel en heeft hierdoor een sterke structuur. Daardoor is glasweefselbehang stootvaster dan glasvliesbehang. Ook dit behang is overschilderbaar.

Glaszetter Utrecht

Kiest u voor Hendriksen schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit. Heeft u glasschade in Utrecht of omgeving? Onze ervaren glaszetters helpen u graag bij de vervanging van uw kapotte ruit. Door onze kennis en de jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in wat u het beste kunt doen. 

Wil je glas vervangen in Utrecht?

Wilt u uw glas laten vervangen vanwege glasschade, lekkage of de hogere energiekosten. De juiste beglazing zorgt voor een comfortabelere woonomgeving. Naast dat de juiste beglazing de energiekosten verlaagd, houdt het ook geluid tegen. Naast het vervangen van het glas van uw ramen zijn wij ook gespecialiseerd in het vervangen van het glas van uw deuren. Dit is zowel mogelijk voor binnen- als buitendeuren. Voor buitendeuren gebruiken wij een glastype dat sterker is en meer kan verdragen. Zo komen inbrekers ook minder makkelijk binnen.

utrecht_schilder4

Wij helpen u graag op verschillende manieren

Bent u op zoek naar vakmensen in Utrecht? Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende diensten die wij uitvoeren als professionals. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Schilderwerk bij nieuwbouw

Binnen
schilderwerk

Renovatie
werken

Standbouw
schilderwerk

Behangen

Klein
timmerwerk

Schilderwerk
restauratie

Buiten
Schilderwerk

Onderhouds
schilderwerk

Glaswerk

Glasvezel
behang

Houtrot
reparatie

Werkgebied schilder Utrecht

Hendriksen schilderwerken werkt met veel plezier in heel Midden Nederland. Dus bent u op zoek naar een schildersbedrijf in deze regio? Wij staan voor u klaar.

Hendriksen schilderwerken is de specialist voor al uw schilderwerk. Van het schilderen van een kozijn tot het schilderen van alle muren van een kantoorpand. Bij ons is geen klus te groot of te klein. Wij helpen u graag met uw schilderwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Hendriksen schilderwerken is de nummer 1 schilder in Utrecht en omstreken. Wij zijn professioneel, betrouwbaar, betrokken en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten. Wij rekenen scherpe en betaalbare tarieven en werken alleen met zeer ervaren schilders. Wij hebben 17 jaar ervaring en al meer dan 850 tevreden klanten.   

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten op de lange termijn. Achter een goede uitstraling en strakke afwerking schuilt bij ons dan ook altijd een duurzaam resultaat. Wij zijn zeker van onze kwaliteiten en bieden daarom standaard 5 jaar garantie op al ons schilderwerk. Afspraak is afspraak. Wij werken niet met kleine lettertjes. 

Ze zeggen niet voor niets: beter een goede buur dan een verre vriend. In Nederland houden wij van korting. Bij Hendriksen schilderwerken werken wij met een interessante burenkorting. Als er in een straat meerdere huizen toe zijn aan een schilderbeurt dan komen u en uw buren in aanmerking voor de speciale burenkorting. 

Glasvezelbehang is de verzamelnaam voor allerlei verschillende soorten vliesbehang. Glasvliesbehang wordt gemaakt van glas en geeft uw wanden een gladde uitstraling. Renovliesbehang is egaliserend, scheuroverburggend en zorgt voor een strak en glad geheel. Glasweefselbehang heeft een sterke structuur en is zeer stootvast. Zowel glasvliesbehang als renovliesbehang en glasweefselbehang zijn overschilderbaar.