Schilder Amersfoort

Uw vakschilder in Midden Nederland

Het schilderen van uw huis of kantoor vertrouwt u natuurlijk het liefst toe aan een schildersbedrijf met ruime ervaring en met passie en liefde voor het vak.

Schilderwerk binnen

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in binnenwerk.

Schilderwerk buiten

Schilder voor buiten nodig?
Neem direct contact op.

Onderhoud

Voor zowel particulieren,
bedrijven als VVE’s.

Waarom kiezen voor Hendriksen Schilderwerken?

U bent op zoek naar een betrouwbare partij die kwaliteit levert.
Hendriksen Schilderwerken is die partij!
0
Jaar ervaring
0 +
Blije klanten
0
Ervaren schilders

Schildersbedrijf Amersfoort

U bent bij Hendriksen Schilderwerken aan het juiste adres voor onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en onderhoudsschilderwerk. Onze schilders hebben veel ervaring in het vak en staan garant voor kwaliteit. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit die wij leveren, dat wij 5 jaar garantie op al het schilderwerk aanbieden. Afspraak betekent ook echt afspraak bij ons. Wij houden ons aan ons woord. Hendriksen Schilderwerken is een betrouwbare partij die uitsluitend kwaliteit levert. En dat tegen een scherp en betaalbaar tarief. Zowel particulieren, bedrijven als VVE’s kunnen bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via de website.

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Amersfoort?

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Amersfoort, dan bent u bij Hendriksen Schilderwerken aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar een schilder voor buiten of binnen, een behanger of een glaszetter: wij hebben de kennis en ervaring in huis en helpen u graag verder.

Buitenschilder Amersfoort

Is de buitenkant van uw woning toe aan een schilderbeurt? Wij kunnen de buitenkant van uw woning (over)schilderen, zodat uw woning er weer mooi bij staat. Het nieuwe schilderwerk beschermt bovendien uw hout tegen de slechte weersomstandigheden in Nederland.

Zijn er meerdere woningen in uw straat toe aan een schilderbeurt? Dan komen u en uw buren in aanmerking voor onze speciale burenkorting. Deze korting kan wel oplopen tot 15% op de totale prijs! Dit is afhankelijk van het aantal woningen.

Buitenschilder Amersfoort nodig? Klik hieronder voor een vrijblijvende offerte en wie weet staan wij binnenkort bij u op de stoep.

Binnenschilder Amersfoort

U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk. Het laten (over)schilderen van onder andere uw wanden, plafonds, deuren en kozijnen, zorgt voor een mooie en verzorgde uitstraling van uw woning. U wilt geen loszittende verf, afgebladderde verf of vochtplekken in uw woning. Dit is een smet op de mooie binnenkant van uw woning. Verder zorgt het nieuwe schilderwerk voor de benodigde bescherming van de geschilderde delen. De verf zorgt ervoor dat u minder last zal hebben van slijtage, beschermt uw woning tegen vocht en heeft een schimmelwerende werking. Binnenschilder Amersfoort nodig? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u op zoek naar een binnenschilder in Amersfoort?

Hendriksen Schilderwerken is de binnenschilder waar u naar op zoekt bent. Wij hebben veel ervaring en leveren uitsluitend kwaliteit. Wij kunnen onder andere uw wanden, plafonds, deuren en kozijnen (over)schilderen, zodat uw woning er weer prachtig uitziet en bovendien goed is beschermd.

schilder_utrecht1

Behanger Amersfoort

Het behang in uw woning kan het verschil maken. Mooi en strak behang zorgt ervoor dat de binnenkant van uw woning er prachtig uitziet. Daartegenover staat dat afgebladderd of verkleurd behang zorgt voor een matige uitstraling van uw woning. Bent u op zoek naar een behanger in Amersfoort? Bij Hendriksen Schilderwerken staan wij garant voor kwaliteit en mag u ervan uitgaan dat het proces zonder problemen zal verlopen.

Glasvezel behangen Amersfoort

Glasvezelbehang is zeer duurzaam behang dat jaren meegaat. Dit komt doordat glasvezel een stuk steviger en vele malen dikker is in vergelijking met het reguliere papierbehang. Het aanbrengen hiervan kost dan ook meer tijd dan gemiddeld. Maar u kunt er dan wel vanuit gaan dat u behang van kwaliteit heeft. Het glasvezelbehang wordt eerst met behanglijm aangebracht op de muren, waarna het enige tijd moet drogen. Als het eenmaal is gedroogd, dan worden de muren overgeschilderd of overgespoten met latexverf. Hendriksen Schilderwerken is uw behanger in Amersfoort en kan u helpen met het aanbrengen van duurzaam glasvezelbehang.

Glaszetter Amersfoort

Bent u op zoek naar een glaszetter in Amersfoort? Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. Naast het plaatsen van nieuw glas, kunnen wij bestaand glas vervangen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer hierover.

Wilt u glas vervangen in Amersfoort?

Of u nu op zoek bent naar een glaszetter in Amersfoort die uw glas kan vervangen met enkelglas, dubbelglas of figuurglas: u kunt bij Hendriksen Schilderwerken terecht. Wij hebben de kennis en ervaring in huis. Het kan fijn zijn om over te gaan van enkelglas naar dubbelglas. Dit zorgt voor een betere isolatie. Ook kan figuurglas zeer aantrekkelijk zijn. Dit ziet er fraai uit en kan bovendien de privacy bevorderen, omdat het lastiger is om doorheen te kijken. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u wilt weten hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en welke prijs wij hiervoor vragen.

utrecht_schilder4

Wij helpen u graag op verschillende manieren

Veel particuliere huiseigenaren, diverse woningcoöperaties en een breed scala aan bedrijven en Verenigingen van Eigenaren maakten al gebruik van onze diensten. Laat ook uw woning of werkplek weer nieuw leven inblazen door de professionele schilders van Hendriksen Schilderwerken uit Utrecht.

Schilderwerk bij nieuwbouw

Binnen
schilderwerk

Renovatie
werken

Standbouw
schilderwerk

Behangen

Klein
timmerwerk

Schilderwerk
restauratie

Buiten
Schilderwerk

Onderhouds
schilderwerk

Glaswerk

Glasvezel
behang

Houtrot
reparatie

Werkgebied schilder Amersfoort

Hendriksen Schilderwerken werkt met veel plezier in heel Midden Nederland. Dus bent u op zoek naar een schildersbedrijf in deze regio? Wij staan voor u klaar.

Hendriksen Schilderwerken is het schildersbedrijf van Amersfoort. Bij ons weet u waar u aan toe bent.
✓ Afspraak is afspraak
✓ Scherpe en betaalbare tarieven
✓ Flexibel

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf voor uw binnen-, buiten- en/of onderhoudsschilderwerk, dan bent u bij Hendriksen Schilderwerken aan het juiste adres. Onze schilders hebben jarenlange ervaring en zijn zeker van hun kwaliteiten. Daarom bieden wij standaard 5 jaar garantie op al ons schilderwerk.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis. Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van nieuw glas, maar ook voor het vervangen van bestaand glas. Zo kunt u kiezen voor dubbelglas, maar ook voor figuurglas. Figuurglas is een glassoort waar u lastiger doorheen kunt kijken. Dit bevordert de privacy.

Bij Hendriksen Schilderwerken weten wij hoe blij wij in Nederland worden van korting. Daarom werken wij met een speciale burenkorting. Deze korting kan wel oplopen tot 15%. Dit is afhankelijk van het aantal woningen dat dient te worden geschilderd. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Bij Hendriksen Schilderwerken hechten wij veel waarde aan kwaliteit op de lange termijn. Wij vinden een duurzaam resultaat erg belangrijk. Wij bieden standaard 5 jaar garantie op ons schilderwerk. Afspraak is afspraak. Wij werken niet met kleine lettertjes.