Schilderwerk

Uw vakschilder in Midden Nederland

Schilderwerk

Hendriksen Schilderwerken is uw vakschilder voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Onze schilders zijn zeer ervaren en leveren uitsluitend kwaliteit. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit die wij leveren, dat wij u een garantie van 5 jaar aanbieden op al uw schilderwerk. Bent u benieuwd naar het schilderwerk dat wij hebben opgeleverd? Neem dan vooral een kijkje in ons portfolio. Hier worden een aantal projecten uitgelicht waar wij aan hebben gewerkt, zodat u een impressie kunt krijgen van hetgeen u mag verwachten als u kiest voor Hendriksen Schilderwerken.

Bent u op zoek naar een schilder die zowel betaalbaar is als kwaliteit levert? Dan heeft u gevonden waarnaar u op zoek bent. Hendriksen Schilderwerken hanteert scherpe en betaalbare tarieven, maar de kwaliteit van het schilderwerk is ongeëvenaard in de regio. Onze schilders zijn echte vakmannen en gaan altijd voor het best haalbare resultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan via de website.

Waarom kiezen voor Hendriksen Schilderwerken?

Particulier schilderwerk

Wilt u de binnen- en/of buitenkant van uw huis laten schilderen door een professionele schilder met passie voor het vak? Hendriksen Schilderwerken staat voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw huis een mooie en verzorgde uitstraling krijgt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Zijn er meerdere huizen in uw straat toe aan een schilderbeurt? Dan komen u en uw buren in aanmerking voor onze speciale burenkorting. Deze korting kan wel oplopen tot 15%. Dit is afhankelijk van het totale aantal huizen dat moet worden geschilderd. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan via de website en wie weet staan wij binnenkort bij u op de stoep.

Zakelijk schilderwerk

Naast de particuliere sector zijn wij actief in de zakelijke sector. Wilt u uw kantoorpand een opknapbeurt geven? Dan heeft u aan ons de juiste partij. Wij hechten veel waarde aan het maken van afspraken en komen deze altijd na. Bovendien staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zo bent u er zeker van dat uw kantoorpand de upgrade krijgt die het nodig heeft en de ‘look and feeling’ krijgt die u voor ogen heeft. Bel ons om een afspraak te maken.

VVE Schilder

Bent u op zoek naar een schilder in de buurt die direct beschikbaar is voor een grote klus? Hendriksen Schilderwerken staat voor u klaar. Onze schilders hebben veel ervaring met (onderhouds)schilderwerk binnen diverse (appartementen)complexen. Of het nu gaat om appartementen die geschilderd moeten worden, gemeenschappelijke ruimtes die bijgewerkt moeten worden of iets anders: wij hebben de mensen, het kapitaal en de ervaring in huis. Bel ons voor meer informatie.
schilder_utrecht1

Onderhoud uw schilderwerk

Het is belangrijk om uw schilderwerk goed te onderhouden. Hiermee verlengt u de levensduur van uw schilderwerk. Alleen het aanbrengen van een nieuwe verflaag, zonder de reeds aanwezige verflaag te behandelen, is niet voldoende. Hiermee sluit u problemen zoals houtrot niet uit. Houtrot kan zeer nadelige gevolgen met zich mee brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkage, vocht en schimmel. Dit wilt u natuurlijk graag zien te voorkomen.

Daarom doet u er goed aan om uw onderhoudsschilderwerk uit te besteden aan Hendriksen Schilderwerken. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om zo lang mogelijk van uw schilderwerk te kunnen genieten. Hendriksen Schilderwerken onderhoudt al uw schilderwerk, zodat uw huis of kantoorpand er prachtig uit blijft zien en vervolgschade wordt voorkomen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website.

Soorten schilderwerk

Bij Hendriksen Schilderwerken kunt u terecht voor al uw schilderwerk. Onze schilders zijn gepassioneerd en hebben liefde voor hun vak. Wij doen er alles aan om uw wensen te vervullen en zijn pas tevreden als u dat bent. Hieronder ziet u een overzicht van het schilderwerk waarvoor u ons kunt inschakelen.

Schilderwerk bij nieuwbouw

Binnen
schilderwerk

Renovatie
werken

Standbouw
schilderwerk

Behangen

Klein
timmerwerk

Schilderwerk
restauratie

Buiten
Schilderwerk

Onderhouds
schilderwerk

Glaswerk

Glasvezel
behang

Houtrot
reparatie