Schilder Zeist

Uw vakschilder in Midden Nederland

Uw huis of kantoor laat u natuurlijk het liefst schilderen door een schildersbedrijf met veel ervaring in het vak. 

Schilderwerk binnen

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere binnenwerk.

Schilderwerk buiten

Schilder voor buiten nodig?
Neem direct contact op.

Onderhoud

Voor zowel particulieren,
bedrijven als VVE’s.

Waarom kiezen voor Hendriksen?

U bent op zoek naar een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Hendriksen Schilderwerk is die partij!

0
Jaar ervaring
0 +
Blije klanten
0
Ervaren schilders

Schildersbedrijf Zeist

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Zeist? Dan bent u bij Hendriksen schilderwerken aan het juiste adres. Hendriksen schilderwerken heeft veel ervaring in het vak en levert kwaliteit, omdat wij daar zo zeker van zijn bieden wij standaard vijf jaar garantie op ons schilderwerk. 

Hendriksen schilderwerken neemt zowel opdracht van particulieren, bedrijven en VvE’s aan. Voor ons is geen opdracht te klein of te groot. 

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Zeist?

Hendriksen schilderwerken heeft meer dan 17 jaar ervaring in het schildervak en al meer dan 850 tevreden klanten. Wordt u de volgende tevreden klant? Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Buitenschilder Zeist

Zijn uw huis en dat van uw buren toe aan een schilderbeurt? Goed nieuws! Bij Hendriksen schilderwerken werken wij met een interessante burenkorting. Deze korting kan wel oplopen tot 15%.

Als er in een straat meerdere huizen toe zijn aan een schilderbuurt dan komen u en uw buren in aanmerken voor de burenkorting. Hoe meer huizen, hoe meer korting!
(Tot een maximum van 15% korting)

Binnenschilder Zeist

Hendriksen schilderwerken is de binnenschilder specialist van Zeist en omstreken. Wij hebben veel ervaring met schilderwerk en hebben enkel zeer ervaren en kundige schilders in dienst. 

Van het schilderen van een enkele muur tot het compleet schilderen van uw nieuwbouwwoning. Zoals gezegd is geen klus voor ons te groot of te klein. U bent voor al uw schilderwerken bij ons aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar een binnenschilder in Zeist?

Onze kwaliteiten zijn dat wij professioneel, betrouwbaar en betrokken en veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze diensten. Bij Hendriksen schilderwerken weet u zeker dat u schilderwerk naar uw wensen zal worden gedaan. Wij werken strak en netjes. 

Bent u er nog niet helemaal uit welke kleur u op de muur wilt? Wij adviseren u hier graag in. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hier goed bij helpen. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

schilder_utrecht1

Behanger Zeist

Bent u op zoek naar een behanger in Zeist? Bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze ervaring in het schilderwerk, hebben wij ook veel ervaring in het behangen van muren. Hierbij is het belangrijk dat het voorwerk perfect gedaan is, want een strakke muur geeft het mooiste resultaat. 

Glasvezel behangen Zeist

Glasvezelbehang is behang met een gladde structuur. Naast deze gladde uitstraling is het ook nog eens brandveilig en stootvast. Het overbrugt scheurtjes is de muur en het is zelfs nog sterker dan stucwerk. Het is de ideale basis om overheen te schilderen. Een ander voordeel is dat het duurzaam is en het geen schadelijke stoffen bevat. 

Glaszetter Zeist

Heeft u glasschade in Zeist of omgeving? Bij Hendriksen schilderwerken helpen wij u graag. Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in het vervangen van beschadigde of kapotte ruiten. Wij adviseren u graag bij de vervanging van uw beschadigde of kapotte ruit. 

Wil je glas vervangen in Zeist?

Lopen uw energiekosten hoog op, doordat u er veel warmte via u ramen verloren gaat? Wij adviseren u hier graag in. De juiste beglazing zorgt voor de optimale woonomgeving. Wist u dat de juiste beglazing ook geluid tegen houdt? Wij vervangen zowel glas van ramen als van deuren. Zowel voor binnen als voor buiten. Wij denken graag met u mee. Wij adviseren onze klanten om voor de buitendeur een glastype dat sterker is en meer kan verdragen. Dit is wel zo veilig. 

utrecht_schilder4

Wij helpen u graag op verschillende manieren

Bent u op zoek naar mensen met jarenlange ervaring in Zeist? Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende diensten die wij uitvoeren als professionals. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Schilderwerk bij nieuwbouw

Binnen
schilderwerk

Renovatie
werken

Standbouw
schilderwerk

Behangen

Klein
timmerwerk

Schilderwerk
restauratie

Buiten
Schilderwerk

Onderhouds
schilderwerk

Glaswerk

Glasvezel
behang

Houtrot
reparatie

Werkgebied schilder Zeist

Hendriksen schilderwerken werkt met veel plezier in heel Midden Nederland. Dus bent u op zoek naar een schildersbedrijf in deze regio? Wij staan voor u klaar.

Wij zijn de specialisten voor al uw schilderwerk in Zeist. Van het schilderen van een muur tot het schilderen van een bedrijfspand. Bij ons is geen opdracht te groot of te klein. Wij helpen u graag met al uw schilderwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden samen met u te bespreken. 

Hendriksen schilderwerken is de nummer 1 schilder in Zeist en omstreken. Naast dat wij al meer dan 17 jaar ervaring hebben zijn wij professioneel, betrouwbaar, betrokken en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten. Ook rekenen wij scherpe en betaalbare tarieven en werken alleen met zeer ervaren schilders. Wij hebben al meer dan 850 tevreden klanten. Wordt u ook een tevreden klant van ons?  

Bij Hendriksen schilderwerken zijn wij zeker van onze zaak en geven wij standaard vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons werk, ook op de lange termijn. Achter een nette uitstraling schuilt bij ons ook een duurzaam resultaat. 

Bij Hendriksen schilderwerken werken wij met een burenkorting. Als er meerdere huizen in een straat toe zijn aan een schilderbeurt dan kan de korting wel oplopen tot 15%. Dit percentage is afhankelijk van het aantal huizen dat wij mogen komen schilderen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dan kunnen wij samen gaan kijken naar de mogelijkheden. 

Glasvezelbehang is sterker dan stucwerk en overbrugt kleine scheurtjes. Ook is het duurzaam, allergievrij, brandveilig en vrij van schadelijke stoffen. Een ander voordeel is dat het overschilderbaar is. Glasvezelbehang heeft een gladde structuur, waardoor een zeer strak eindresultaat gecreëerd kan worden.