Kwaliteit

Onze specialisten staan voor u klaar

Kwaliteit en garantie

Hendriksen schilderwerken is professioneel, betrouwbaar en betrokken. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze diensten op de lange termijn. Achter een fraaie uitstraling en nette afwerking schuilt bij ons dan ook altijd een duurzaam resultaat. Wij zijn zeker van onze zaak, daarom bieden wij u standaard drie jaar garantie op ons schilderwerk. 

Een likje verf, of complete renovatie?

Eén muur of alle muren van een heel kantoorpand schilderen, het behandelen van houtrot of het vervangen van glas: geen opdracht is ons te klein of te groot. U kunt ons bellen voor het schilderen van een kozijn of het sauzen van uw hal, maar uiteraard ook voor de renovatie van een hele winkelpui. Waar nodig werken we samen met betrouwbare partners. 

Beter een goede buur dan een verre vriend!

Korting en sale, daar houden wij in Nederland allemaal van!
Daarom hanteert Hendriksen schilderwerken een zeer interessante burenkorting.

Zijn er meerdere huizen in een straat die toe zijn aan een schilderbeurt? Dan komen jij en je buren in aanmerking voor een speciale burenkorting!

Deze korting kan wel oplopen tot 15% op de totale prijs! (afhankelijk van het aantal huizen).

Doordat wij verzekerd zijn van werk en in dezelfde straat/buurt actief zijn, bespaart dit ons een hoop kosten en kunnen wij deze speciale korting hanteren.

Dus ben je van plan om je huis door ons laten schilderen? Check dan ook altijd even of de buren ook van plan zijn om hun woning te laten schilderen. Dit kan je een hoop geld besparen.

Elke buur die na één akkoord alsnog besluit mee te doen, geniet eveneens van onze burenkorting.

Wat verstaan wij onder buren?

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij
voor uw werkzaamheden?

U hoeft niet verder te zoeken. Hendriksen Schilderwerken staat voor u klaar, al vele particulieren, bedrijven en VVE's gingen u voor.