Buitenschilderwerk

Onze specialisten staan voor u klaar

Buitenschilderwerk

U kunt terecht bij Hendriksen Schilderwerken voor al uw buitenschilderwerk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze schilders zijn zeer ervaren, hebben liefde voor hun vak en zorgen altijd voor een prachtige afwerking van uw woning. Op deze manier bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Om genoemde redenen kunnen wij u een garantie van vijf jaar aanbieden op al uw buitenschilderwerk.

Wij hanteren scherpe en betaalbare tarieven. Is de woning van uw buren ook toe aan een schilderbeurt? Dan komt u ook nog in aanmerking voor onze speciale burenkorting. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 15% en is afhankelijk van het aantal woningen dat moet worden geschilderd.

Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Wij werken niet met kleine lettertjes. Als u kiest voor Hendriksen Schilderwerken, dan kiest u voor een eerlijke en betrouwbare schilder die garant staat voor kwaliteit. Besteed uw buitenschilderwerk met een gerust hart aan ons uit. Al vele particulieren en bedrijven zijn u voorgegaan.

Het is belangrijk dat u de buitenkant van uw woning laat (over)schilderen door één van onze buitenschilders. Dit zorgt namelijk voor:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Hendriksen Schilderwerken staat voor u klaar.

Buitenschilderwerk

Particulier buitenschilderwerk

Is het alweer een tijd geleden dat de buitenkant van uw woning (opnieuw) is geschilderd?
Dan is het waarschijnlijk de hoogste tijd voor een opknapbeurt. Wij raden u aan om uw
buitenschilderwerk iedere vijf à zes jaar bij te laten werken, omdat uw buitenschilderwerk na
deze periode kan gaan bladderen of los kan komen te zitten. Naast het feit dat uw woning er
hierdoor minder mooi uit komt te zien, zorgt dit ervoor dat uw woning extra kwetsbaar wordt.

Bent u op zoek naar een buitenschilder die uw woning de opknapbeurt kan geven die het
nodig heeft? Neem dan contact op met Hendriksen Schilderwerken. Onze ervaren schilders
zorgen ervoor dat uw woning er binnen de kortste keren weer prachtig bij staat.

Zakelijk buitenschilderwerk

Naast de particuliere sector, zijn wij ook operatief in de zakelijke sector. Zo kunt u ons inschakelen voor het schilderen van de buitenkant van uw kantoorpand. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en een goede indruk van uw kantoorpand. Dit is heel belangrijk, omdat dit het eerste is wat mensen zullen zien.

Kan uw kantoorpand een upgrade gebruiken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Hendriksen Schilderwerken. Onze schilders voeren elke dag met veel passie uit waar zij goed in zijn en leveren uitsluitend kwaliteit.

VVE buitenschilder

Bent u op zoek naar een buitenschilder die per direct beschikbaar is voor een grote klus? Denk hierbij aan het schilderen van de buitenkant van een appartementencomplex? Dan bent u bij Hendriksen Schilderwerken aan het juiste adres. Wij hebben de mensen, het kapitaal en de ervaring in huis om u volledig te kunnen ontzorgen. De kwaliteit van het buitenschilderwerk staat hierbij centraal. Als u ervoor kiest om met ons samen te werken, dan mag u de beste kwaliteit verwachten. Dit verwachten wij ook van onszelf. Dit is onze kernwaarde en wij doen er dan ook alles aan om aan uw wensen te voldoen of nog beter: uw wensen te overtreffen.

Onderhoud uw buitenschilderwerk

In Nederland hebben wij te maken met wisselende weersomstandigheden. De ene keer is het koud en regenachtig, de andere keer is het warm en zonnig. Uw buitenschilderwerk krijgt gedurende het jaar dan ook veel te verduren. Goed onderhouden buitenschilderwerk zorgt voor een goede bescherming van uw woning tegen deze wisselende weersomstandigheden. Daarom is het van groot belang dat u uw buitenschilderwerk goed laat onderhouden door één van onze buitenschilders.

Het onderhouden van uw buitenschilderwerk is met name belangrijk voor de houten onderdelen van uw woning. Als u dit verwaarloost, dan kan het hout gaan rotten. Dit heeft tot gevolg dat u het hout zult moeten vervangen, wat in sommige gevallen kan leiden tot hoge kosten. Oftewel, door de buitenkant van uw woning te laten (over)schilderen door één van onze buitenschilders, kunt u de levensduur van het hout verlengen en in de loop der tijd bovendien geld besparen.

Onze buitenschilders zorgen voor een prachtige afwerking van uw woning, waardoor de buitenkant van uw woning er mooier zal uitzien dan ooit tevoren. Het zal lijken alsof uw woning een ware transformatie heeft ondergaan. U kunt zelf kiezen in welke kleur(en) uw woning zal worden geschilderd, waardoor uw woning de gewenste uitstraling zal krijgen

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij
voor uw werkzaamheden?

U hoeft niet verder te zoeken. Hendriksen Schilderwerken staat voor u klaar, al vele particulieren, bedrijven en VVE's gingen u voor.